Hola, em dic Jose.

Dissenyador gràfic des del 2008. Implicat amb la transformació social del meu entorn des del coneixement de les eines comunicatives i del grafisme.

Vaig néixer a Badalona (Barcelona), on visc des del 1984. El meu laberint acadèmic va començar a la UAB el 2002, primer estudiant Humanitats (graduat del primer cicle el 2004), i després Sociologia, on només vaig acabar el primer any perquè el professor ens va dir que “els primers professionals en percebre els canvis sosicals són els artistes”.

Més tard, quan vaig deixar la Universitat, vaig iniciar el 2006 l’Escola d’Arts i Disseny de Badalona Pau Gargallo, on em vaig diplomar en Disseny Gràfic el 2010.

Des del 2008 sóc dissenyador gràfic a l’estudi Take Out de Barcelona, on faig tot tipus de projectes de disseny gràfic, de tipus editorials, publicitat o corporativa, sempre vinculats al món de la tecnologia i la salut. Allà he desenvolupat la meva experiència professional que he anat compaginant amb altres projectes per compte propi, que m’ha permés treballar per diferents entitats, administracions i organitzacions socials en les seves campanyes de comunicació.

Recentment m’he implicat, com a soci fundador, amb altres professionals experts en altres matèries, en la creació de DIP, una cooperativa de serveis que forma part de l’Economia Social i Solidària. L’objectiu és sumar sinergies amb altres companyes i companues per oferir assessorament i acompanyament a projectes de comunicació de manera més integral.

Dintre de la meva trajectòria vital implicada en la transformació social del meu entorn, el 2015 vaig ser escollit regidor de la meva ciutat, Badalona, per una candidatura ciutadana independent. Fins al 2018 vaig formar part de l’equip de govern de la ciutat gestionant les àrees de govern més internes: hisenda, recursos humans, informàtica, comunicació, contractació, etc. Vull destacar aquesta experiència, molt intensa vitalment, pels coneixements que m’ha atorgat en gestió d’equips, planificació de projectes i habilitats comunicatives. 

Clients